Μισθωτήριο Συμβόλαιο Αυτοκινήτου

Η Α. ΞΕΣΤΕΡΝΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ CARVANRENT ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΩΣ CARVANRENT ΕΚΜΙΣΘΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΜΙΣΘΩΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΑΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΙΣΘΩΣΗ.

 1. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΗ,ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ CARVANRENT ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ. ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΔΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
 2. ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΛΑΔΙΟΥ, ΝΕΡΟΥ ΚΛΠ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.
 3. Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΙΣΘΩΣΗ.
 4. Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ ΌΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ, ΌΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗ Ή ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΆΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.
 5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ.
 6. ΤΟ ΕΚΜΙΣΘΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΊΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ, ΤΟ ΔΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ/ΖΗΜΙΩΝ ΑΝΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ, Η ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ 500,00-1.800,00 ΕΥΡΩ.
 7. Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Ή ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ Ή ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΓΡΑΦΕΙΟ) ΑΥΤΗΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Ή ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ.
 8. Η ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΚΜΙΣΘΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ.
 9. Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΤΥΧΑΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ.
 10. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΙΣΘΩΣΗ.
 11. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 23 ΕΤΩΝ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ.
 12. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ.
 13. Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΜΙΣΤΩΘΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
 14. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗ ΟΔΗΓΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
 15. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΚΟΝΤΕΡ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΥΤΟΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ Η ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ.
 16. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
 17. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ.
 18. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΖΩΜΙΩΝΟΝΤΑΝ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ (ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΠΟΙΝΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ Ή ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟΘΕΤΙΚΑ (ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ) Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΆΘΕ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ.
 19. Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ).
 20. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΑΛΛΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ Ή ΑΞΙΟΠΟΙΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΟΔΗΓΟ ΚΛΠ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
 21. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ.
 22. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΣΘΩΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
 23. Η ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ’ ΑΥΓΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ή ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ TOY Κ.Ο.Κ. Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑΣ.
 24. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.
 25. ΡΗΤΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ.
 26. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ. ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ.