ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΡΕΩΣΗ 20 ΕΥΡΩ

Εάν σκοπεύετε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου από την CARVANRENT σε οποιοδήποτε λιμάνι του Πειραιά, του Λαυρίου, της Ραφήνας, ή σε κάποιο ξενοδοχείο ή οπουδήποτε αλλού στην Αθήνα, εξυπηρετούμε με καινούργια αυτοκίνητα άμεσα, αξιόπιστα και με επαγγελματισμό σε λογικές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Ρωτήστε μας για πληροφορίες για τη διαδρομή σας και τα επιπλέον προϊόντα που προσφέρουμε για να κάνετε ένα αξέχαστο ταξίδι με ασφάλεια.

Ο χρόνος μας σήμερα είναι πολύτιμος και οι γρήγοροι ρυθμοί επιβάλλουν να μπορούμε να καθορίζουμε το πρόγραμμα μας χωρίς πολλούς προβληματισμούς.

Έτσι εμείς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, παραλαμβάνοντας το όχημα σας είτε σε οποιοδήποτε λιμάνι στο νομό Αττικής ή στο σιδηροδρομικό σταθμό είτε σε οποιαδήποτε στάση του μετρό.

Επιπλέον κερδίστε χρόνο καλώντας μας από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένετε εντός νομού Αττικής και όσο εσείς θα απολαμβάνετε το πρωινό σας και θα οργανώνετε το πρόγραμμα της ημέρα σας εμείς θα σας παραδώσουμε το όχημα στην ώρα που θα μας ορίσετε.